Tietoa minusta

Esittely

Olen 32-vuotias taloushallinnon yo-merkonomi, joka halusi vaihtaa alansa artesaaniksi. Valmistuin Raision kauppaopistosta melkein kymmenen vuotta sitten. Olen hyödyntänyt omaa koulutusalaani työpaikoissa tekemällä erilaisia ja monipuolisia töitä, mutta halu oli vielä opiskella jotain ihan muuta lisäksi. Erilaiset suunnittelutyöt ovat lähellä sydäntä ja graafinen suunnittelu olikin minulle mieluinen tapa aloittaa opiskelut. Niin mieluinen, että halusin erikoistua graafiseen suunnitteluun myös opintojen lopussa. Nyt kun olen valmis artesaani, olisin valmis aloittamaan työt suunnittelutöiden parissa.

Osaamiset

Aikataulussa pysyminen/Deadlinet-Tiedonhankinta-Oikolukuhommat-Tuotantotyöt-Uutiskirjepohjat -Logoluonnokset-Luonnostelut-Kuvien käsittely-Postikortit ja julisteet-Nettisivujen perustaminen-Lahjakorttikaupan teko-Ruokalistojen muokkaus-Taittotyö lehti-ilmoitus-Lehtimainos-Saavutettavuus raportti-Somepohjat-Bannerit-Valokuvaus

Ohjelmat

-Webnode -Mailchimp -Wetransfer -Word -Adobe illustrator -Adobe indesign -Photoshop -Canva -Finqu-alusta (lahjakorttikauppa)-blogger-Wordpress-Microsoft office-Adobe lightroom-Capture one


Sinustako minulle työnantaja?

Minulla on suuri halu kehittyä aina mahdollisuuksien tullen ja oppia uutta. Omaksun uudet tiedot ja taidot nopeasti. Haluan myös tehdä työni aina mahdollisimman hyvin ja olen vastuuntuntoinen. 
Mutta myös huumoria pitää mielestäni olla elämässä. Tulen hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja luonteeltani olen reipas ja positiivinen. Ethän epäröi ottaa minuun yhteyttä.